Liivin yleistaskuun mahtuu hienosti isompikin vihko ja 1:50 000 kartta

Laadukkaat vetoketjut ja sadeläppä

Kylmettynyt käsi löytää pimeässäkin helposti pallon josta liivin säätöjen vapauttaminen tapahtuu!

Chest rig, Tiedustelijan M24Vaatetuksen tehokas vaihtaminen keliolosuhteisiin sopivaksi on toimintakyvyn säilyttämisen kannalta elinehto erityisesti tiedustelutoiminnassa, jossa intensiivinen liikkuminen raskailla kantamuksilla vaihtuu yhtäkkiä pitkäkestoiseen paikallaanoloon, tähystämiseen ja takaisin.

Enää ei tarvitse kamppailla liivin säätöjen kanssa pimeydessä kun haluaa pistää lämmintä päälle!

Tämä liivi on nopea säätää sopivaksi kun taivaalta tulee räntää ja pimeydessä vedetään päälle paksumpia vaatteita, ei muutakun liivi päälle ja nykäisy hihnoista, Avot!

Liivin leveät ja matalaprofiiliset olkaviillekkeet eivät paina raskaankaan rinkan alla.

Tiedustelijan tehtävä on selvittää vihollisen määrä, laatu ja suuntautuminen.

Tämän liivin koko etuosa on isoa yleistaskua, jolloin kartta pysyy aina päällimmäisessä varustekerroksessa, tiedusteluluonnoksia ei tarvitse komentopaikalla yrittää tulkita suurennuslasilla tulitikkuaskin kokoisesta rite-in-the-rain vihosta, eikä suunnistusvälineitä, käsisuuntakehiä tai muita tarvikkeita tarvitse kylmeittynein käsin, säkkipimeydessä etsiä rinkasta alituisesti vaihtuvien vaatteiden taskuista.

Koska edellämainitut välineet saa laitettua liivin yleistaskuun, voidaan jäljelle jäävä tila liiveistä pyhittää IFAK:in eli lääkintätarvikkeiden kantamiseen, vaikka taskussa "Yleistasku pieni"

Suunniteltu ja valmistettu suomessa NIR-yhteensopivista materiaaleista!


195€/kpl

Liivin mukana ei tule tuotekuvissa esiintyviä taskuja.

Tilaaminen tapahtuu etusivun näppärällä lomakkeella